Afvallen tips

Meten is succes: Leer jouw lichaam kennen voordat jij begint met afvallen!

Als jij blijvend wil afvallen dan moet jij 3500 calorieën verbranden (bovenop wat jij verbrandt met je dagelijkse activiteiten.) waarschijnlijk klinkt dit erg ingewikkeld in je oren maar het feit is dat het helemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn. Je hebt alleen een systeem nodig om dit te kunnen uit te voeren. Als jij een goed systeem hebt, dan zou je zelfs snel kunnen afvallen in een week met een blijvend resultaat. Hieronder geven wij een aantal basis processen waarmee je kunt beginnen:

  • Bereken je BMR (basal metabolic rate). Jouw BMR is de hoeveelheid calorieën die jouw lichaam nodig heeft om de basis activiteiten uit te voeren. Daarbij kun je denken aan ( ademhaling, spijsvertering enz.). Dit is het minimum aantal calorieën die je nodig hebt om iedere dag te eten.
  • Meet jouw activiteit niveau. Bijvoorbeeld gedurende een week lang. Houd een dagboek bij en gebruik een calory calculator om erachter te komen hoeveel calorieën je verbrandt tijdens zitten, staan, lopen, eten enz. Dit doe je iedere dag gedurende 7 dagen. Een andere optie is het dragen van een hartslagmeter die verbrande calorieën voor je berekent. Na een week, moet jij de totaal aantal verbrande calorieën berekenen. En vervolgens daarvan de gemiddelde uitrekenen. (dus iedere dag tellen, tel je op bij de volgende dag en het eind getal deel je door 7 dagen). Het resultaat is de aantal calorieën die jij gemiddeld per dag verbruikt.

Leer verder…

Hoe de rythme van jouw lichaam te veranderen als je wilt afvallen?

Je lichaam probeert elke dag om het exact zelfde aantal calorieën te verbranden dan je gegeten hebt. En dit is juist de reden waarom afvallen moeilijk voor je wordt. Jouw lichaam is gewend aan een bepaalde rythme. Het is iets wat je lichaam elke dag doet en daardoor is het moeilijk om in één keer anders te doen. Als jouw lichaam voor een lange tijd gewend is om exact een aantal calorieën te gaan verbranden dan is het niet erg makkelijk om opeens meer te gaan verbranden. Daar heb jij een begeleiding voor nodig. Er moet een wijze systeem erachter zitten totdat je dit probleem snel kunt oplossen. Het mentale dieet plan voert deze taak heel goed uit en zorgt ervoor dat je snel kunt afvallen.

Een klein voorbeeld:

Stel maar voor dat jij …

Lees verder …

snel afvallen door langzaam te eten!!

Op het moment dat een mens eet ontstaat er een bepaalde genotsstof, ‘serotonine’ genaamd in de hersenen. Dit zorgt voor een extra gevoel. belangrijk is dat jij de tijd neemt als je aan het eten bent en daarmee willen we zeggen dat jij langzaam en rustig moet eten. Doordat je iets langzamer eet kan je goed genieten van de hapjes, van de smaak, je ervaart goed wat zoet is en zuur of wat is bitter. ben je iets hard of zacht aan het eten of weet je dat eigenlijk niet omdat je jezelf zo diep verdiept in het eten zelf. Zit er wat van kruiden in je eten of heb je dat helemaal niet door en  en en … .

Dit is een van de eerste tips wat bij afvallen zonder dieet hoort. Want je eet gewoon, je geniet ook van het eten maar je neemt de tijd. Daardoor geef jij je lichaam de kans om zich aan te passen met de situatie. Al gauw ga je merken dat jij van zelf iets minder gaat nemen omdat jij je lichaam laat beslissen voor jou en niet andersom. Verder heb jij zelf ook geen behoefte meer aan meer eten en TOCH heb je genoeg gegeten en genoten van het eten ook nog. Je kunt zelfs een flinke aantal kilo’s afvallen in een week als je deze tips toepast en …

Lees verder …

snel afvallen met water!!

Je hebt het waarschijnlijk vaker gehoord maar er zijn twee belangrijke factoren die je heel goed kunnen helpen als je wilt beginnen met ‘ snel afvallen

Veel water drinken staat heel erg bekend maar op één of ander manier is het moeilijk om toegepast te worden door de mensen die graag willen afvallen. Aangezien dat er echt veel water moet gedronken worden, dan kan het moeilijk worden om iedere keer naar de kraan te lopen…

Lees verder…

AFvallen tips: waarom dik zijn is niet gezond en wat voor gevaarlijke gevolgen het heeft:

Het misschien een goed idee dat jij op de hoogte bent van de voornaamste mogelijke gevolgen van te dik zijn of van overgewicht. Het kan zijn dat jij niet weet hoe gevaarlijk het is om dik te zijn. Dik zijn is niet gezond en het is goed bewezen. En waarom dik zijn is niet gezond? Hieronder lees je een aantal goede redenen waarvan je gaan goed overtuigen dat jij een beslissing bij jezelf gaat maken zodat je begint met snel afvallen.

– hartinfarct

– hoge bloeddruk met hoge kans op hersenbloeding, verlamming,…

– suikerziekte ( met blindheid, verlamming, amputaties als gevolg…)

– darmkanker met alle gevolgen van dien ( stoma, …)

Lees Verder…

Stop met negatieve energie : ” Afvallen zonder dieet ” is niet zo ingewikkeld!

Allereerst, STOP om steeds tegen jezelf te zeggen: ach,, laat maar , ik ga toch niet afvallen.  En nou als het om ” afvallen zonder dieet ” gaat. Laat deze uitspraak A.U.B. achter je en ga ervoor zodat jij ook kan bereiken wat honderden mensen vóór jou met deze methode hebben bereikt! Een groot probleem met het proces van afvallen  zonder dieet  is ‘mentaal’ . Negatieve uitspraken, zichzelf voor de gek houden en denken dat je het niet kan. Of dat jij de hoop hebt opgegeven zodat je geen hoop meer hebt dat jij ooit KAN afvallen. Dit soort gedachten zorgen ervoor dat afvallen zonder dieet niet meer moeilijk wordt anders afvallen” IS helemaal niet moeilijk.

Lees verder…

Tips die je leert hoe je snel kan afvallen in een week Met een blijvend resultaat!

Het feit is dat jij meer energie moet verbruiken dan je opneemt om te kunnen afvallen. Het meeste mensen die willen graag afvallen weten wel dat ze een overgewicht hebben en logisch genoeg, willen ze ook natuurlijk afvallen en het liefst zonder dieet. Maar waarom doen ze dat dan toch niet of waarom blijft ‘afvallen zonder dieet’ zo moeilijk?

Lees verder…

Jij wilt graag snel afvallen maar niet alleen dat. Je wilt ook graag dat het gezond en blijvend is!

SNEL AFVALLEN: Er zijn taalrijke methodes of boeken op de markt die jou vertellen hoe jij snel kan afvallen. Ook genoeg begeleiders die bakken met geld vragen om jou te begeleiden zodat je een resultaat kan krijgen. Maar welke methode is goed en welke zorgt voor een goed resultaat?

Lees verder…

Wat zou de hoofdreden zijn dat het ‘afvallen zonder dieet’ moeilijk wordt voor de meeste mensen?

Afvallen zonder dieet > > Eindeloos uitstellen is eigenlijk de hoofdreden waarom mensen niet kunnen afvallen. Het meeste mensen maken zich wijs dat ze MORGEN zullen beginnen met afvallen of dat ze zullen beginnen nu ‘binnen één week’ of ‘na de vakantie’ of dan weer één of andere excuus: Nu nog even dit en dan begin ik volgende week met afvallen, nu even nog dat en dan begin ik net één maand voordat de zomer begint! Dit proces speelt zich af tussen je twee oren!

Lees verder…

Stem!